Hytter til salgs

Ny eksklusiv arkitekttegnet hytte med havutsikt

Lekker hytte med anneks kledd i malmfuru som vil gråe seg naturlig over tid. Eksklusiv eik i gulv, vegger og tak med plassbygde skap, hyller og trapper. Store utearealer med flott utsikt. Kan overleveres snarlig!

Trysil-Knuts Fjellverden. Prosjektert Klokkelyng hytte med 2 soverom + sovehems. Stor selveiertomt

Vi ser frem til å oppføre denne Klokkelyng hytta for deg ved Eltsjøen. Ønsker du noen endret? Vi tilpasser hytta etter ditt budsjett, ønsker og tomt nr. 15 (kostnadsfri tegnetilpasning).

Prosjektert Fjelltun hytte på Svanstul i Telemark

Lekker Fjelltun hytte med 3 soverom, 2 bad, hems og badstue. Romslig selveiertomt med idyllisk beliggenhet på Svanstul.

Svanstulområdet ligger i naturskjønne Telemark, og er det mest brukte utfartsområdet for befolkningen i Skien og omegn. Svanstulmarka har mange kvaliteter og har for Grenlandsinnbyggerne blitt hva Nordmarka er for Oslobefolkningen.

Prosjektert Bekkeblom hytte på Gautefall Panorama 

Stor byggeklar tomt med fin utsikt og meget gode solforhold.

Like flott – sommer, som vinter; Selv om det først og fremst er vintersesongen som lokker folk til fjells, så er Gautefall levende alle årstider. Her kan du nyte fantastisk natur og mange friluftsaktiviteter, året rundt! 

Skogstjerne hytte på Ølsjølitoppen

Prosjektert Skogstjerne hytte og romslig selveiertomt på Ølsjølitoppen, Lenningen.

To og en halv time fra Oslo, på fjellovergangen mellom Fagernes og Lillehammer. Her kan du nyte godt av uberørt natur med aktiviteter og opplevelser i et variert høyfjellsterreng. Området er snørikt og byr på flott skiføre gjennom hele vinteren.

Trysil Knuts Fjellverden, Eltsjøen

Prosjektert nøkkelferdig hytte med sovehems på stor selveiertomt med flott utsikt

I dette flotte og naturskjønne området er det nå 17 ferdigregulerte og byggeklare selveiertomter til salgs. Trysil er Norges største skidestinasjon med 69 skibakker og 32 heiser, tre barneområder og flere Snow Parks. I alt 81 kilometer preparerte nedfarter.

Trysil Knuts Fjellverden, Eltsjøen

Prosjektert nøkkelferdig hytte på stor selveiertomt med flott utsikt.

I dette flotte og naturskjønne området er det nå 17 ferdigregulerte og byggeklare selveiertomter til salgs. Trysil er Norges største skidestinasjon med 69 skibakker og 32 heiser, tre barneområder og flere Snow Parks. I alt 81 kilometer preparerte nedfarter.

Dombås hyttepark

Byggeklar Fjellfiol hytte med 3 soverom + sovehems og koselig utestue (gapahuk)

Dombås Hyttepark har 40 fantastiske hyttetomter med slående utsikt nedover vakre Lesja, i retning Bjorli. Hytteparken ligger inntil alpinanlegget og langrenns- og skiskytterstadion.

Ølsjølitoppen, Lenningen i Valdres

Romslig selveiertomt og byggeklar Bekkeblom hytte med utestue (gapahuk)

Ølsjølitoppen hytteområde ligger på Lenningen to og en halv time fra Oslo på fjellovergangen mellom Fagernes og Lillehammer. 

Ølsjølitoppen, Lenningen i Valdres

Romslig selveiertomt og byggeklar Skogfiol hytte med 4 soverom + sovealkove, 2 bad, badstue og oppstue.

Ølsjølitoppen hytteområde ligger på Lenningen to og en halv time fra Oslo på fjellovergangen mellom Fagernes og Lillehammer. 

Kambeseth i Skirvedalen

Romslig selveiertomt og byggeklar Bekkeblom hytte med 3 soverom og koselig utestue (gapahuk).

Kambeseth er et snørikt område med fine langrennsløyper som går gjennom dalområdet og opp mot tregrensa. Skirveggen er høyeste fjelltopp (1381 moh.), ca. en times gange fra hytteområdet. Du kjører til Gausta skisenter og Gaustatoppen på ca. 45 min.

Gamlestølen i Valdres

Byggeklar hytte med 4 soverom, 2 bad, wc-rom, oppstue med balkong og stor tomt med panoramautsikt.
Vi ser frem til å oppføre denne spesialtegnede Røsslyng hytta for deg på Graneistølen. Vi kan tilpasse hytta etter dine ønsker dersom du inngår kontrakt med oss i forkant av byggestart.

Ølsjølitoppen (Lenningen) i Valdres

Byggeklar Røsslyng hytte med romslig selveiertomt.
Hytta leveres innflytningsklar og består av inngangsparti/tram, hall/gang, utvendig bod, bad, wc-rom, 3 soverom + sovehems, åpen stue/spis/kjøkken terrasseplatting med gapahuk. Vi tilpasser hytta etter dine ønsker dersom du inngår kontrakt med oss i forkant av byggestart.

Gautefall Panorama

Lekker, innholdsrik Fjellfiol hytte med fantastisk utsikt og meget gode solforhold. En romslig hytte med utvendig bod/teknisk rom, vindfang, gang, åpen stue/spis/kjøkken, 2 bad, 3 soverom + sovehems og stor terrasse med gapahuk.

Nordseter

Byggeklar hytte med 3 soverom, gapahuk og stor selveiertomt. Vi ser frem til å oppføre denne spesialtegnede Bekkeblom hytta for deg i Sandhellinga 37. Når du inngår kontrakt med oss i forkant av byggestart, kan du være med på å påvirke panelvalg, farger m.m. (“skreddersøm”).

Gautefall Panorama

Hytte oppført i 2016. Bilvei helt frem. Rikelig med soveplasser. Flott turterreng, gode fiskevann og gode bademuligheter sommerstid. Oppkjørte langrennsløyper og kort vei til alpinanlegg vinterstid.

Nordseter

Byggeklar hytte med 4 soverom, 2 bad og oppstue med balkong. Vi ser frem til å oppføre denne spesialtegnede Røsslyng hytta for deg i Sandhellinga 24. Når du inngår kontrakt med oss i forkant av byggestart, kan du være med på å påvirke panelvalg, farger m.m. (“skreddersøm”).

Nordseter

Byggeklar hytte med 3 soverom + sovehems. Ski inn/ut (langrenn). Vi ser frem til å oppføre denne lekre Røsslyng hytta for deg i Sandhellinga 22 på idylliske Nordseter. Området har et samlet løypenett på over 2500 km, kjent som et av Nord-Europas beste langrennsnett.

Byggeklar hytte med hems og koselig uteplass. Ski inn/ut (langrenn)

Dette er en spesialtegnet utvidet Røsslyng-hytte som vi gleder oss til å oppføre for deg i Sandhellinga 18 (tomt 312) på idylliske Nordseter – En moderne fritidsbolig med alle fasiliteter.

Nordseter

Ski inn/ut langrenn på idylliske Nordseter. Nå har du mulighet til å sikre deg denne fine hytta i Sandhellinga 7 på idylliske Nordseter. Området har et samlet løypenett på over 2500 km, kjent som et av Nord-Europas beste langrennsnett.

Nordseter

Ferdigprosjektert hytte klar for oppføring på Nordseter – ski inn/ut langrenn. Vi har nå lagt ut Sandhellinga 17 (tomt 303) for salg. Vi går snart i gang med oppføring av en spesialtegnet utgave av vår SVARTTOPP modell på tomten. Smir du raskt, kan du være med på å påvirke hyttekonfigurasjonen. Skiløypene på Nordseter er samkjørt med Sjusjøen, Lillehammer, Øyerfjellet/Hafjell – et samlet løypenett på over 2500 km, kjent som et av Nord-Europas beste langrennsnett.

Fantastisk utsikt

Nyoppført flott familiehytte til salgs på Gautefall Panorama. Ingen tidligere eiere, og dokumentavgift kun av tomteverdi!

Ski inn/ut langrenn

Nå har du mulighet til å sikre deg denne ferdigprosjekterte hytta som er klar for oppføring i Sandhellinga 15 (tomt 302) på Nordseter. Området har et samlet løypenett på over 2500 km, kjent som et av Nord-Europas beste langrennsnett.

Røsslyng på Nordseter

Nyoppført hytte på Nordseter klar til overtakelse. Stor, selveiet tomt på over 2300 m2. Ingen tidligere eiere og dokumentavgift kun av tomteverdi!

Nordseter – et skieldorado

Nyoppført hytte med stor selveiet tomt på nesten 2000 m2 til salgs på Nordseter. Ingen tidligere eiere, og dokumentavgift kun av tomteverdi!

Ønsker du kort avstand til Birken?

Da er denne hytta perfekt for deg. Nyoppført hytte med selveiet tomt på 1175 m2 til salgs på Nordseter. Ingen tidligere eiere, og dokumentavgift kun av tomteverdi

Moderne hytte på Gautefall

Ny og svært tiltalende hytte på Gautefall Panorama med fantastiske sol- og utsiktsforhold. Bilvei frem og alt på ett plan.

Eksklusiv hytte på Gautefall

Ny, eksklusiv arkitekttegnet hytte med alt du måtte ønske deg på Gautefall Panorama. Fantastisk utsikt og særdeles gode solforhold!

Nordseter, Lillehammer

Nyoppført hytte med selveiet tomt på 1406 m2 til salgs på Nordseter. Ingen tidligere eiere, og dokumentavgift kun av tomteverdi!

Våre hytteområder

Vi leverer hytter over hele landet. Her presenterer vi noen utvalgte områder der vi tilbyr tomt og spesialtilpassede hytter til samlet god pris.

Nordseterlia, Lillehammer

Nordseter er en bygd og tidligere setergrend på Lillehammerfjellet, beliggende 720-850 moh. og ca. 14 km fra Lillehammer sentrum. Vi har så langt oppført 65 hytter på Nordseter i Sandbakken, Vintervegen og Sandhellinga.

Gautefall Panorama

Vi bygger hytter fortløpende på Gautefall Panorama i Telemark. Dette er helårshytter i ordets rette forstand – virkelige perler som ligger flott til på toppen av Laukfjell med fantastisk utsikt og særdeles gode solforhold.

Ølsjølitoppen

Ølsjølitoppen

Hyttefeltet på Ølsjølitoppen er en helt ny perle i Valdres.
Tomtene ligger i naturskjønne omgivelser på over 1000 meter og byr på flotte opplevelser året rundt. Her har du snøgaranti gjennom hele vinteren.

Gamlestølen, Valdres

Gamlestølen, i Synnfjell Vest, belliggende i Etnedal/Valdres - midt imellom Fagernes og Lillehammer er et unikt hytteområde på Norges tak. Nyt ekte norsk fjell-landskap sommer som vinter.  GAMLESTØLEN -fjelleventyret i Valdres.

Dombås Hyttepark

Dombås Hyttepark har 40 fantastiske hyttetomter med slående utsikt nedover vakre Lesja i retning Bjorli - med et flott alpin/langrennsanlegg som nærmeste nabo – ski in, ski out! 

Kambeseth i Tinn

Kambeseth ligger i Skirvedalen i Tinn kommune i Telemark,  i utkanten av Hardangervidda med muligheter for fantastiske naturopplevelser hele året. Tomtene ligger fra 930 til 980 meter over havet - tett oppunder tregrensa.

Eikenes Hyttegrend

Eikenes Hyttegrend ligger ved Tokevannet – lengst sør i Drangedal kommune på grensen til Kragerø, i Telemark fylke. Toke er den største innsjøen i Drangedal, med 160 km strandlinje og mange flotte badestrender. Vannet er omgitt av skog og fjell.

Trysil-Knuts fjellverden, Eltsjøen

15 ferdigregulerte hyttetomter i populært friluftsområde. Stedet ble kåret til Trysils mest attraktive friluftsområde i 2015. Skogen, fjellet og Eltsjøen innbyr til aktiviteter året rundt; 230 km med skiløyper, turstier, sykkel, jakt og fiske.

Hytter ved sjøen

Hytte ved sjøen er for mange den ultimate drømmen, med måkeskrik og bølgesus. Hvem drømmer vel ikke om late dager på svabergene, med høy solfaktor og saltvann i håret! Her presenterer vi noen av våre siste prosjekter ved kysten.

Svanstul, Telemark

Med sin spennende kulturhistorie, seterdrift og tømmerfløting, rike dyreliv og flotte turområder i delvis uberørt natur, er Svanstul et attraktivt og populært utfartsområde…