Våre hytter

Det viktigste med våre hytter er at det skal bli din hytte. Og det vil si at vi kan bygge hytta akkurat som du vil ha den. Kall det gjerne skreddersøm.

Vi tilbyr en rekke modeller og stiler som utgangspunkt, og det er helt opp til deg om du vil ha den ferdig levert med nøkkelen i døra, eller kjøpe den som et byggesett. Vi gleder oss til å ta en inspirerende hytteprat med deg.

PS: Finner du ikke en passende hyttemodell i vårt sortiment? Del dine tanker med oss, og vi produserer din helt egen unike hytte – tradisjonell, moderne eller krysning. Vi utfører all tegningsjobb («skreddersøm») kostnadsfritt mot at vi får oppføre hytta. Vi har oppført mange spesialtegnede hytter gjennom årenes løp.

Solblom

Solblom er en innholdsrik og eksklusiv hytte. Det første som møter deg er en stor og oversiktlig hall som adskiller hoved-oppholdsrom og hoved-soverom fra øvrige deler av hytta. En særdeles sosial hytte med plass til mange gjester der man enkelt kan “stenge av” deler av hytta om en drar som par. Denne hytta er for de som vil ha det lille ekstra. Rikelig med plass til familie og venner. Hytta kan tilpasses dine behov og ønsker.

BYA: 167,8 kvm

Tiriltunge

Tiriltunge er en lett krysning av tradisjonell og moderne. En romslig familiehytte med en koselig alkove i stua, egen carport og vedhuk under tak ved inngangspartiet. Hytta er praktisk utformet og perfekt for en større familie.

BYA: 151,6 kvm

Mariklokke

Mariklokke er en hytte med et særegent og moderne uttrykk som passer like godt inn ved sjøen som på fjellet. Hytta er romslig. Utformet i to enheter. Knyttet sammen av et stilfullt øvre og nedre plan.

BYA: 130,0 kvm

Forglemmegei

Forglemmegei er en moderne og innbydende hytte over ett plan som du ikke vil glemme med det første. Hytta kan tilpasses dine behov og ønsker.

BYA: 126,1 kvm

Tyrihjelm

Tyrihjelm er en tradisjonell romslig familiehytte som passer godt inn i de fleste miljøer. Hytta kan tilpasses dine behov og ønsker.

BYA: 121,3 kvm

Skogfiol

Skogfiol er en av våre mest populære hytter. En koselig og romslig familiehytte med vår koselig sovealkove i stua. Mange liker også den praktiske vedhuken under tak ved inngangspartiet. En tradisjonell variant av denne hytta er utstilt på Norsk Hyttesenter på Hellerudsletta utenfor Oslo. Velkommen til visning!

BYA: 119,5 kvm

Reinrose

Reinrose er en tradisjonell romslig familiehytte som passer godt inn i de fleste miljøer. Hytta kan tilpasses dine behov og ønsker.

BYA: 117,8 kvm

Fjellpryd

Fjellpryd er en tradisjonell hytte over ett plan med en koselige sovealkove i stua. Hytta kan tilpasses dine behov og ønsker.

BYA: 111,6 kvm

Fjelltun

Fjelltun er en populær hyttemodell der vi har kombinert det tradisjonelle og det moderne uttrykket. Den kan leveres med hems eller med oppstue. Hytta kan tilpasses dine behov og ønsker.

BYA: 110,1 kvm

Røsslyng

Røsslyng er en populær hyttemodell der vi har kombinert det tradisjonelle og det moderne uttrykket. Den kan leveres på ett plan, med sovehems, eller med oppstue. Hytta kan tilpasses dine behov og ønsker.

BYA: 105,6 kvm

Fjellsveve

Fjellsveve er en høyreist og elegant familiehytte med rikelig plass og praktiske planløsninger. Hovedplan har åpen stue-/kjøkkenløsning med stor spiseplass og utgang til overbygd terrasse…

BYA: 105,4 kvm

Blåklokke

Blåklokke er en praktisk og elegant hytte over ett plan. Åpen kjøkken-/stueløsning med rikelig plass. Fra stuen er det utgang til overbygd terrasse med adkomst til utebod…

BYA: 99,0 kvm

Rabbetust

Rabbetust er en innholdsrik og populær familiehytte over ett plan. Hytten består av vindfang med gang som leder deg inn til en åpen og praktisk spisestue-/stue-/ kjøkkenløsning. Hytten har tre soverom, bad med badstue, wc, teknisk rom og utvendig bod.

BYA: 107,9 kvm

Fjellbrud

Fjellbrud er en vakker og velproposjonert hytte over ett plan. En klassisk fjellhytte, men passer også godt inn i et mer maritimt miljø. Store vinduer sørger for et generøst lysinnslipp som gir et luftig inntrykk med godt utsyn til omgivelsene…

BYA: 96,7 kvm

Fjellrose

Fjellrose er en elegant klassiker, tuftet på gamle, norske byggetradisjoner. Mange vinduer gir godt lysinnslipp og hytta oppleves som lys og luftig. Fra stue og kjøkken er det utgang til romslig terrasse med overbygg…

BRA: 93,7 kvm

Revebjelle

Revebjelle er en innholdsrik og flott hytte, med nok plass for både familie og venner. Arkitekturen henter inspirasjon fra norske fjellgårder, med smårutede vinduer, store takutspring og lune kroker…

BRA: 93,4 kvm

Skogsveve

Skogsveve er høyreist og vakker, med rene, klassiske linjer og elegante løsninger. Hovedetasjen har åpen kjøkkenløsning med egen spisestue, samt dagligstue med utgang til overbygd terrasse…

BYA: 81,2 kvm

Rødkløver

En sjarmerende hytte som passer like godt ved sjøen som på fjellet. Alt på ett plan, med åpen stue- /kjøkkenløsning, og med egen spiseplass i kjøkkendelen. Bod, bad og eget WC-rom er plassert i ingangsfløyen…

BYA: 77,8 kvm

Svarttopp

Svarttopp er en populær hyttemodell som ved første øyekast kan virke liten med sine 66 kvm BYA (bebygd areal). Når man da legger til andre etasje på hele 40,4 kvm, så fremstår hytten som en romslig og praktisk familiehytte… 

BYA: 66,0 kvm

Kornblomst

Kornblomst er en meget romslig og innholdsrik hytte, til tross for en forholdsvis nøktern grunnflate. Høy gesims gir god utnyttelse av arealene på oppstuen som rommer loftstue og to soverom…

BYA: 63,2 kvm

Selje

Selje er en nett og plasseringsvennlig hytte, med god plassutnyttelse og praktisk planløsning. Hytta har åpen kjøkkenløsning, med spiseplass i kjøkkendelen. Hyggelig og intim stue med utgang til overbygd terrasse…

BYA: 60,9 kvm

Klokkelyng

Klokkelyng er en vakker og kostnadseffektiv familiehytte som passer godt inn i ethvert landskap. Hyttens gang/entré leder deg inn til en åpen og praktisk spisestue-/stue-/ kjøkkenløsning. Hytten består videre av ett bad og ett soverom, hvorpå hemsen rommer ytterligere to til tre soveplasser…

BYA: 45,0 kvm

Fjellfiol

Fjellfiol er en staselig hytte i tradisjonell norsk stil. Med store, gode rom og fleksible løsninger er dette den perfekte hytta for storfamilien.

BYA: 126,6 kvm

Bekkeblom

En flott, moderne hytte, med mange fine løsninger. Romslig stue med god takhøyde. 3 soverom i tillegg til hems med to soveplasser. Terrasse med koselig gapahuk. *Utebod under tak i tilknytning til hovedinngang.

BYA: 84,5 kvm

Herfell

Herfell er en moderne hytte med et minimalistisk snitt. Eksteriøret preges av rette linjer, store vinduer og en spennende og stilfull arkitektur.

BYA: 115,1 kvm

Spesialtegnet

Vi har oppført mange spesialtegnede hytter gjennom årene, og bistår gjerne med å konstruere din skreddersydde hytte fra grunnen av…

Anneks

Det er alltid hyggelig å motta anneks forespørsler fra fornøyde hyttekunder. Vi bistår selvfølgelig med å tegne og oppføre annekser i (forslagsvis) samme materialutførelse og stil som hytta. Er du ikke hyttekunde? Vi bistår selvfølgelig med anneks til deg også.

Hytteområder

Vi leverer hytter over hele landet. Her presenterer vi noen utvalgte områder der vi tilbyr tomt og spesialtilpassede hytter til samlet god pris.

Nordseterlia, Lillehammer

Nordseter er en bygd og tidligere setergrend på Lillehammerfjellet, beliggende 720-850 moh. og ca. 14 km fra Lillehammer sentrum. Vi har så langt oppført 65 hytter på Nordseter i Sandbakken, Vintervegen og Sandhellinga.

Gautefall Panorama

Vi bygger hytter fortløpende på Gautefall Panorama i Telemark. Dette er helårshytter i ordets rette forstand – virkelige perler som ligger flott til på toppen av Laukfjell med fantastisk utsikt og særdeles gode solforhold.

Ølsjølitoppen

Ølsjølitoppen

Hyttefeltet på Ølsjølitoppen er en helt ny perle i Valdres.
Tomtene ligger i naturskjønne omgivelser på over 1000 meter og byr på flotte opplevelser året rundt. Her har du snøgaranti gjennom hele vinteren.

Gamlestølen, Valdres

Gamlestølen, i Synnfjell Vest, belliggende i Etnedal/Valdres - midt imellom Fagernes og Lillehammer er et unikt hytteområde på Norges tak. Nyt ekte norsk fjell-landskap sommer som vinter.  GAMLESTØLEN -fjelleventyret i Valdres.

Dombås Hyttepark

Dombås Hyttepark har 40 fantastiske hyttetomter med slående utsikt nedover vakre Lesja i retning Bjorli - med et flott alpin/langrennsanlegg som nærmeste nabo – ski in, ski out! 

Kambeseth i Tinn

Kambeseth ligger i Skirvedalen i Tinn kommune i Telemark,  i utkanten av Hardangervidda med muligheter for fantastiske naturopplevelser hele året. Tomtene ligger fra 930 til 980 meter over havet - tett oppunder tregrensa.

Eikenes Hyttegrend

Eikenes Hyttegrend ligger ved Tokevannet – lengst sør i Drangedal kommune på grensen til Kragerø, i Telemark fylke. Toke er den største innsjøen i Drangedal, med 160 km strandlinje og mange flotte badestrender. Vannet er omgitt av skog og fjell.

Hytter ved sjøen

Hytte ved sjøen er for mange den ultimate drømmen, med måkeskrik og bølgesus. Hvem drømmer vel ikke om late dager på svabergene, med høy solfaktor og saltvann i håret! Her presenterer vi noen av våre siste prosjekter ved kysten.