Hytteområder

Vi leverer hytter over hele landet. Her presenterer vi noen utvalgte områder der vi tilbyr tomt og spesialtilpassede hytter til samlet god pris. Inngår du kontrakt med oss i forkant av byggestart har du mulighet til å få hytta skreddersydd dine ønsker og behov. Vi koordinerer alle prosesser fra opparbeidelse av tomt til ferdigstilt hytte. Du følger byggeprosessen steg for steg ved at vi deler prosjektbilder med deg fortløpende. Vi tar oss av alt det praktiske. Vi følger bustadoppføringslova punkt for punkt, og oppfører hytta i samsvar med de nyeste byggeforskrifter og med 5 års garanti.

Svanstul, Telemark

Med sin spennende kulturhistorie, seterdrift og tømmerfløting, rike dyreliv og flotte turområder i delvis uberørt natur, er Svanstul et attraktivt og populært utfartsområde. Aktivitetsmulighetene er mange. Hytteområdet har direkte tilknytning til kilometervis med preparerte langrennsløyper tilpasset små og store skiløpere.

Trysil-Knuts fjellverden, Eltsjøen

Dette stedet ble kåret til Trysils mest attraktive friluftsområde i 2015. Området har mye å by på av storslått natur og gode turmuligheter hele året, enten det er til fots eller på ski. Til Trysil sentrum er det 28 km hvor du finner det meste av servicetilbud.

Nordseterlia, Lillehammer

Nordseter er en bygd og tidligere setergrend på Lillehammerfjellet, beliggende 720-850 moh. og ca. 14 km fra Lillehammer sentrum. Vi har så langt oppført 65 hytter på Nordseter i Sandbakken, Vintervegen og Sandhellinga.

Gautefall Panorama

Vi bygger hytter fortløpende på Gautefall Panorama i Telemark. Dette er helårshytter i ordets rette forstand – virkelige perler som ligger flott til på toppen av Laukfjell med fantastisk utsikt og særdeles gode solforhold.

Ølsjølitoppen, Valdres

Hyttefeltet på Ølsjølitoppen er en perle i Valdres.
Tomtene ligger i naturskjønne omgivelser på over 1000 meter og byr på flotte opplevelser året rundt. Her har du snøgaranti gjennom hele vinteren.

Gamlestølen, Valdres

Gamlestølen, i Synnfjell Vest, belliggende i Etnedal/Valdres – midt imellom Fagernes og Lillehammer er et unikt hytteområde på Norges tak. Nyt ekte norsk fjell-landskap sommer som vinter.  GAMLESTØLEN -fjelleventyret i Valdres.

Dombås Hyttepark

Dombås Hyttepark har 40 fantastiske hyttetomter med slående utsikt nedover vakre Lesja i retning Bjorli – med et flott alpin/langrennsanlegg som nærmeste nabo – ski in, ski out!

Kambeseth i Tinn

Kambeseth ligger i Skirvedalen i Tinn kommune i Telemark,  i utkanten av Hardangervidda med muligheter for fantastiske naturopplevelser hele året. Tomtene ligger fra 930 til 980 meter over havet – tett oppunder tregrensa.

Eikenes Hyttegrend

Eikenes Hyttegrend ligger ved Tokevannet – lengst sør i Drangedal kommune på grensen til Kragerø, i Telemark fylke. Toke er den største innsjøen i Drangedal, med 160 km strandlinje og mange flotte badestrender. Vannet er omgitt av skog og fjell.

Hytter ved sjøen

Sommerhus ved sjøen er for mange den ultimate hyttedrømmen, med måkeskrik og bølgesus. Hvem drømmer vel ikke om late dager på svabergene, med høy solfaktor og saltvann i håret! Her presenterer vi noen av våre siste prosjekter ved kysten.