Gautefall Panorama

— Drangedal —

Vi har oppført mange hytter på Gautefall i Drangedal kommune (Vestfold og Telemark fylke). Vi fokuserer spesielt på Gautefall Panorama på toppen av Laukfjell. Her får du idyllen som kommer med en hytte på fjellet i kombinasjon med et ekstra hjem. Moderne fritidsboliger med alle fasiliteter.

Selveiertomter

Vi har for tiden 1 opparbeidet tomt for salg, og vi jobber med å klargjøre ytterligere 12 tomter. Vi kan i tillegg tilby et tyvetalls tomter i samarbeid med grunneier. Kontakt oss gjerne for ytterligere informasjon.

Like flott – sommer, som vinter

Selv om det først og fremst er vintersesongen som lokker folk til fjells, så er Gautefall levende alle årstider. Her kan du nyte fantastisk natur og mange friluftsaktiviteter, alle måneder i året. Flott turterreng, fine fiskevann og gode bademuligheter sommerstid. Oppkjørte langrennsløyper og kort vei til alpinanlegg vinterstid.

Gautefall Alpinsenter

Gautefall Skisenter har 15 nedfarter, 2 stolheiser, 3 skitrekk og 2 rullebånd. Skileikområdet med egen barnebakke og kjelkebakke gjør stedet til den perfekte familiedestinasjon. Bakkene varierer i lengde fra 350 til 1.200 m. Anlegget har også en terrengpark med verdens første wildpipe og landets best utbygde snøkanonanlegg. Ved hotellet kan man ta del i det flotte helårs biathlon-anlegget som er skreddersydd for langrenns- og skiskytingsentusiaster.

Gautefall Skisenter på Facebook

Gautefall Skisenter

Veibeskrivelse

Fra Grenland: Kjør til Drangedal. Følg deretter skilting til Gautefall. Gautefall Panorama er skiltet (til høyre) ca. 1 km før alpinanlegget. Følg deretter skilting til Gautefall Panorama på toppen av fjellet.

Fra Treungen: Passer alpinanlegget, og ta til venstre i bunnen av bakken(e). Følge skiltet til Gautefall Panorama.

Gautefall i Google Maps

Eksempler på hytter til salgs

Prosjektert Bekkeblom hytte på Gautefall Panorama 

Stor byggeklar tomt med fin utsikt og meget gode solforhold.

Like flott – sommer, som vinter; Selv om det først og fremst er vintersesongen som lokker folk til fjells, så er Gautefall levende alle årstider. Her kan du nyte fantastisk natur og mange friluftsaktiviteter, året rundt! 

Gautefall Panorama i bilder