Svanstul

— Telemark —

Med sin spennende kulturhistorie, seterdrift og tømmerfløting, rike dyreliv og flotte turområder i delvis uberørt natur, er Svanstul et attraktivt og populært utfartsområde. Aktivitetsmulighetene er mange. Hytteområdet har direkte tilknytning til kilometervis med preparerte langrennsløyper tilpasset små og store skiløpere. Det er tilrettelagt for både skøyting og «klassisk».

Flotte sørvestvendte selveiertomter

Vi har oppført flere hytter på Svanstul, og nå kan du sikre deg hytte fra oss og romslig selveiertomt i dette idylliske området. Svanstulområdet ligger i naturskjønne Telemark, og er det mest brukte utfartsområdet for befolkningen i Skien og omegn. Svanstulmarka har mange kvaliteter og har for Grenlandsinnbyggerne blitt hva Nordmarka er for Oslobefolkningen.

Hytter til salgs

Prosjektert Fjelltun hytte på Svanstul i Telemark

Lekker Fjelltun hytte med 3 soverom, 2 bad, hems og badstue. Romslig selveiertomt med idyllisk beliggenhet på Svanstul.

Svanstulområdet ligger i naturskjønne Telemark, og er det mest brukte utfartsområdet for befolkningen i Skien og omegn. Svanstulmarka har mange kvaliteter og har for Grenlandsinnbyggerne blitt hva Nordmarka er for Oslobefolkningen.

Beliggenhet og avstander

Adkomst til Svanstul hytteområde er enten nordfra. Over Valebø/Nordagutu fra Notodden (E134). Eller fra Skien sentrum, retning Valebø. Det er skiltet avkjøring mot Svanstul fra fv. 44, Valebøveien. Avkjøringen fra Svanstulveien inn til hyttefeltet er til venstre i det man ser lysløypa, ca. 150 meter før du kommer til parkeringen for skiområdet. Det er ca. 30 km fra Skien sentrum til hytteområdet, hvorav ca. 13 km privat bomvei. Man kan betale i bommen med kort pr. passering, eller ta kontakt på telefon 35 50 43 50 for kjøp av årskort i bommen.

Priser pr. 01.01.2022:

Enkeltpassering, kr. 90,-
Årskort til bommen, kr. 1.800,-
Nytt kort hentes på Løvenskiold-Fossum sine kontorer. Tidligere årskort kan fornyes i bommen. Ved kjøp av nytt kort tilkommer et depositum på kr. 200,-.

Avstander

Ca. 30 minutter fra Skien
Ca. 40 minutter fra Porsgrunn
Ca. 50 minutter fra Notodden
Ca. 1 time fra Larvik
Ca. 1 time og 15 minutter fra Sandefjord

Svanstul i Google Maps

For ytterligere informasjon: svanstul.no

Svanstul i bilder