Gamlestølen

— Valdres —

Gamlestølen i Etnedal (Valdres) er et svært vakkert høyfjellsområde, sommer som vinter. Spåtind på 1414 moh. er det høyeste punktet. Nasjonalparkene Langsua og Jotunheimen ligger inntil hyttegrendene. Kort vei til alpinanlegg og 300 km med preparerte løyper.

Fantastiske tomter

Vi har lang fartstid på Gamlestølen, og har så langt oppført mer enn 30 hytter i dette idylliske fjellriket.

Vi tilbyr romslige selveiertomter i samarbeid med grunneier, beliggende 920 til 1020 moh. i hyttegrendene Skåletjernshøgda, Graneistølen, Bakkotjednet, Gamlestølen og Langtjern.

Priser

Skåletjernshøgda: Fra kr. 900.000,-
Graneistølen: Fra kr. 975.000,-
Bakkotjednet: Fra kr. 900.000,-
Gamlestølen: Fra kr. 950.000,-
Langtjern: Fra kr. 825.000,-

Alle tilkoplingsavgifter er inkludert i tomteprisene (vann, avløp, strøm, bredbånd og vei) frem til nærmeste tilkoblingspunkt. Normalt beliggende i tomtegrense/veiskulder.

Eksempel på hytte til salgs

Vi ser frem til å oppføre denne spesialtegnede Røsslyng hytta for deg på Graneistølen. Vi kan tilpasse hytta etter dine ønsker dersom du inngår kontrakt med oss i forkant av byggestart. Du følger byggeprosessen steg for steg ved at vi deler prosjektbilder med deg fortløpende. Vi tar oss av alt det praktiske, følger bustadoppføringslova punkt for punkt, oppføring i samsvar med de nyeste byggeforskrifter og med 5 års garanti. Kjøpekontrakt og oppgjør håndteres av vår mangeårige samarbeidspartner, Eiendomsmegler1. 

Opplevelsesriket

Ikke mange skritt fra Langsua Nasjonalpark møter du Gamlestølen i all sin stolte prakt. Her har mang en turgåer på oppdagelsesferd styrket seg med den berømte lokalmaten. Og de lokale drikkene. Godt forsynt og med øyne for jakt, skuer du Jotunheimen Nasjonalpark som stolte kulisser i bakgrunnen.

Kjempenes Rike er noe av det vakreste Mor Norge har å by på. Ut i terrenget igjen. En reinflokk spaserer uforstyrret forbi. Og den friske pulsen din forsikrer deg om at du lever – godt. Sansene har mye å spille på her i fjelleventyret. Det er bare å la dem få utfolde seg.

Skiriket

Når kanskje Norges beste skiløyper inviterer på tur, er det vanskelig å takke nei. Over 300 kilometer spor tar deg gjennom lunt skogsterreng og opp mot snaufjellet på 1400 meter. Ta deg tid til en hvil. Lukk øynene og la de andre sansene få slippe til.

Turriket |  Når du drar ut i dette majestetiske turriket, gjelder det å velge sin redskap med omhu. Sykkel i dag, kanskje … Eller kano? Ski, mon tro? Kanskje bare staute fjellstøvler? Rett, lett, bratt eller kort? Uansett om du knapt når opp til bestefars knær eller det er du som er bestefar, så finner du noe for deg og dine lystne sanser.

Langt samarbeid

Grunneier Kjell Bergum og Lugn Hytter har samarbeidet i mange år.
Kjell (avbildet til høyre) utfører grunnarbeider og ferdigstiller tomta.

Lugn Hytter (representert v/ daglig leder Kenneth Fredriksen på bildet) støper plata og oppfører hytta.

Eksempel på hytte til salgs på Gamlestølen 

For ytterligere informasjon https://www.gamlestolen.no/

Gamlestølen i Google Maps

Gamlestølen i bilder