Hytter til salgs

Gamlestølen i Valdres – Byggeklar hytte med 4 soverom, 2 bad, wc-rom, oppstue med balkong og stor tomt med panoramautsikt.

Vi ser frem til å oppføre denne spesialtegnede Røsslyng hytta for deg på Graneistølen. Vi kan tilpasse hytta etter dine ønsker dersom du inngår kontrakt med oss i forkant av byggestart.

Se hele annonsen

Ølsjølitoppen (Lenningen) i Valdres – Byggeklar Røsslyng hytte med romslig selveiertomt.

Hytta leveres innflytningsklar og består av inngangsparti/tram, hall/gang, utvendig bod, bad, wc-rom, 3 soverom + sovehems, åpen stue/spis/kjøkken terrasseplatting med gapahuk. Vi tilpasser hytta etter dine ønsker dersom du inngår kontrakt med oss i forkant av byggestart.

Se hele annonsen

Gautefall Panorama – Lekker, innholdsrik Fjellfiol hytte med fantastisk utsikt og meget gode solforhold.

En romslig hytte med utvendig bod/teknisk rom, vindfang, gang, åpen stue/spis/kjøkken, 2 bad, 3 soverom + sovehems og stor terrasse med gapahuk.

Se hele annonsen

Nordseter - Byggeklar hytte med 3 soverom, gapahuk og stor selveiertomt

Vi ser frem til å oppføre denne spesialtegnede Bekkeblom hytta for deg i Sandhellinga 37. Når du inngår kontrakt med oss i forkant av byggestart, kan du være med på å påvirke panelvalg, farger m.m. (“skreddersøm”).

Se hele annonsen

Gautefall Panorama - Hytte oppført i 2016. Bilvei helt frem. Rikelig med soveplasser

Flott turterreng, gode fiskevann og gode bademuligheter sommerstid. Oppkjørte langrennsløyper og kort vei til alpinanlegg vinterstid.

Se hele annonsen

Nordseter - Byggeklar hytte med 4 soverom, 2 bad og oppstue med balkong

Vi ser frem til å oppføre denne spesialtegnede Røsslyng hytta for deg i Sandhellinga 24. Når du inngår kontrakt med oss i forkant av byggestart, kan du være med på å påvirke panelvalg, farger m.m. (“skreddersøm”).

Se hele annonsen

Nordseter - Byggeklar hytte med 3 soverom + sovehems. Ski inn/ut (langrenn)

Vi ser frem til å oppføre denne lekre Røsslyng hytta for deg i Sandhellinga 22 på idylliske Nordseter. Området har et samlet løypenett på over 2500 km, kjent som et av Nord-Europas beste langrennsnett.

Se hele annonsen

Byggeklar hytte med hems og koselig uteplass - Ski inn/ut (langrenn)

Dette er en spesialtegnet utvidet Røsslyng-hytte som vi gleder oss til å oppføre for deg i Sandhellinga 18 (tomt 312) på idylliske Nordseter – En moderne fritidsbolig med alle fasiliteter.

Se hele annonsen

Ski inn/ut langrenn på idylliske Nordseter

Nå har du mulighet til å sikre deg denne fine hytta i Sandhellinga 7 på idylliske Nordseter. Området har et samlet løypenett på over 2500 km, kjent som et av Nord-Europas beste langrennsnett. Velkommen til visning lørdag 21. september, kl. 12:30–13:30.

Se hele annonsen

Ferdigprosjektert hytte klar for oppføring på Nordseter – ski inn/ut langrenn

Vi har nå lagt ut Sandhellinga 17 (tomt 303) for salg. Vi går snart i gang med oppføring av en spesialtegnet utgave av vår SVARTTOPP modell på tomten. Smir du raskt, kan du være med på å påvirke hyttekonfigurasjonen. Skiløypene på Nordseter er samkjørt med Sjusjøen, Lillehammer, Øyerfjellet/Hafjell – et samlet løypenett på over 2500 km, kjent som et av Nord-Europas beste langrennsnett.

Se hele annonsen

Fantastisk utsikt!

Nyoppført flott familiehytte til salgs på Gautefall Panorama. Ingen tidligere eiere, og dokumentavgift kun av tomteverdi!

Se hele annonsen

Ski inn/ut langrenn

Nå har du mulighet til å sikre deg denne ferdigprosjekterte hytta som er klar for oppføring i Sandhellinga 15 (tomt 302) på Nordseter. Området har et samlet løypenett på over 2500 km, kjent som et av Nord-Europas beste langrennsnett.

Se hele annonsen

Røsslyng på Nordseter

Nyoppført hytte på Nordseter klar til overtakelse. Stor, selveiet tomt på over 2300 m2. Ingen tidligere eiere og dokumentavgift kun av tomteverdi!

Se hele annonsen

Nordseter – et skieldorado

Nyoppført hytte med stor selveiet tomt på nesten 2000 m2 til salgs på Nordseter. Ingen tidligere eiere, og dokumentavgift kun av tomteverdi!

Se hele annonsen

Ønsker du kort avstand til Birken?

Da er denne hytta perfekt for deg. Nyoppført hytte med selveiet tomt på 1175 m2 til salgs på Nordseter. Ingen tidligere eiere, og dokumentavgift kun av tomteverdi

Se hele annonsen

Moderne hytte på Gautefall

Ny og svært tiltalende hytte på Gautefall Panorama med fantastiske sol- og utsiktsforhold. Bilvei frem og alt på ett plan.

Se hele annonsen

Eksklusiv hytte på Gautefall

Ny, eksklusiv arkitekttegnet hytte med alt du måtte ønske deg på Gautefall Panorama. Fantastisk utsikt og særdeles gode solforhold!

Se hele annonsen

Nordseter – Lillehammer

Nyoppført hytte med selveiet tomt på 1406 m2 til salgs på Nordseter. Ingen tidligere eiere, og dokumentavgift kun av tomteverdi!

Se hele annonsen