Vi bygger hytter fortløpende på Gautefall Panorama i Telemark. Dette er helårshytter i ordets rette forstand – virkelige perler som ligger flott til på toppen av Laukfjell med fantastisk utsikt og særdeles gode solforhold. Du får idyllen som kommer med en hytte på fjellet i kombinasjon med et ekstra hjem – moderne fritidsboliger med alle fasiliteter.

Like flott sommer som vinter

Selv om det først og fremst er vintersesongen som lokker folk til fjells, så er Gautefall levende alle årstider. Her kan du nyte fantastisk natur og mange friluftsaktiviteter, alle måneder i året. Flott turterreng, gode fiskevann og gode bademuligheter sommerstid. Oppkjørte langrennsløyper og kort vei til alpinanlegg vinterstid.

Gautefall Alpinsenter

Gautefall Skisenter har 15 nedfarter, 2 stolheiser, 3 skitrekk og 2 rullebånd. Skileikområdet med egen barnebakke og kjelkebakke gjør stedet til den perfekte familiedestinasjon. Bakkene varierer i lengde fra 350 til 1.200 m. Anlegget har også en terrengpark med verdens første wildpipe og landets best utbygde snøkanonanlegg. Ved hotellet kan man ta del i det flotte helårs biathlon-anlegget som er skreddersydd for langrenns- og skiskytingsentusiaster.

Gautefall Skisenter på Facebook

Gautefall-skisenter.no

Hyttefeltet

Kontakt

Kenneth Fredriksen
Mob.: 907 93 002
fredriksen@lugnhytter.no

 

Veibeskrivelse:

Fra Grenland: Kjør til Drangedal. Følg deretter skilting til Gautefall. Gautefall Panorama er skiltet (til høyre) ca. 1 km før alpinanlegget. Følg deretter skilting til Gautefall Panorama på toppen av fjellet.

Fra Treungen: Passer alpinanlegget, og ta til venstre i bunnen av bakken(e). Følge skiltet til Gautefall Panorama.